Sammenhold, figthervilje og hårdt arbejde.

 

På de tre værdier vil vi fortsat være Danmarks stærkeste DCU-hold.

 

Weekend efter weekend skal vi være toneangivende i danske og udenlandske cykelløb, men samtidigt holde fast i værdien om, at ingen står over holdet og at ingen er for fine eller forkælede til at arbejde stenhårdt. På vores hold skal rytterne ofre sig for hinanden fordi de selv ønsker det.

 

Kulturen skal ligge op til et ønske om at det er holdets præstation, der er i fokus - ikke individet. Vi skal være med til at udvikle sunde og hele cykelryttere.

 

Talent er én ting - hårdt arbejde er en anden.

 

Som rytter på vores hold skal man lære, at ingen ting kommer af sig selv, men at resultater altid sker på baggrund af hårdt arbejde.

Vi bliver bakket op af over 350 medlemmer i en af Danmarks største og mest velfundrede cykelklubber, CK Aarhus.

 

Her tager vi aktivt del i klubbens vision om, at man skal kunne være en del af CK Aarhus uanset alder, niveau og ambitioner.

 

Vores ryttere træner de helt unge børneryttere, som står og tripper, når de får besøg af ”en af stjernerne fra eliteholdet,” men vores ryttere er også en del af seniortræningen, hvor de giver gode råd til klubbens ryttere.

 

Vi tror på, at det giver os en unik kultur at være en del af et projekt og en forening for CK Aarhus. Rytterne er vant til, at alle må hjælpe til, hvis projekter skal lykkedes.

 

Og den mentalitet kan vi bruge, når vi sidder på cyklen og kæmper om første pladsen i et stor cykelløb på Europa Touren.

 


 

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png