"En forårsdag på heden" åbner Post Cuppen

April 19, 2017

30 kilometer på grus- og markveje venter ryttere i årets første Post Cup, når det prestigefyldte Grand Prix Herning løber af stablen. For Team AURA Energi-CK Aarhus bliver det en spændende duel med den absolutte top i dansk cykelsport. 

 Et helvede på to hjul venter rytterne, når der lørdag klokken 11.00 blæses op for første afdeling af Post Cuppen. 

 

Den traditionsrige forårsklassiker Grand Prix Herning sender nemlig rytterne ud på 188,5 hæsblæsende kilometer, hvoraf over 30 af dem er på grus- og markveje. Sidste år var Team AURA Energi-CK Aarhus repræsenteret med to mand i finalen i form af Nicklas Pedersen og Nils Lau Nyborg Broge, der begge kørte i præmierækken.

 

Og i år håber teamet at kunne være det samme. 

 

"Grand Prix Herning er måske det sværeste løb på kalenderen. Der kan ske hundredetusinde scenarier, som vender op og ned på det hele. Punkterer man på et skidt sted er det slut, men omvendt er det også et løb, hvor man aldrig må give op," siger sportsdirektør Michael Hvilsted. 

 

Rytterne var onsdag ude og gennemkøre flere af nøglepunkterne på ruten, og her fik man værdifulde informationer om beskaffenheden af pavéerne. 

 

"Det er altid godt for gutterne at mærke gruset inden det for alvor går løs. Vi har derfor gennemkørt de vigtige passager og noteret ned, hvordan vi skal gribe de seksten pavéer an," uddyber Hvilsted. 

 

Grand Prix Herning er tidligere vundet af store internationale navne som Frédéric Moncassin og Bjarne Riis. 

Team AURA Energi-CK Aarhus stiller med Jacob Gye Madsen, Frederik Muff, August Mors Poulsen, Andreas Holm Gylling, Nils Lau Nyborg Broge og Jakob Frandsen. 

 

FOTO: Ulrik Møberg // CyclingPhoto.eu

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png