"Vi skal på skamlen i Hobro"

May 5, 2017

 

 

Team AURA Energi-CK Aarhus er klare i mælet, når det kommer til søndagens A-løb i Hobro. Vi skal en tur på skamlen, siger sportsdirektør Hvilsted. 

 

Det var lige-ved-og-næsten til Tre Dage i Nord, hvor både Jakob Frandsen og Frederik Muff var marginaler fra at komme på podiet. 

Og efter et par weekender med første afdeling af Post Cuppen og tre hårde UCI-løb, så tror sportsdirektør Michael Hvilsted på, at det nu er tid til at betræde et af de tre øverste trin. 

 

"Jeg både håber og tror, at Hobro bliver dagen, hvor vi får vores første podieplacering. Vi har set stærke præstationer fra alle mand i år og drengene er bestemt ikke kommet i dårligere form af at køre knaldhårde løb som UCI-løb og Post Cup," siger sportsdirektøren. 

 

Teamet var tidligere på måneden meget tæt på podiet ved Tre Dage i Nord, men desværre blev det ved to femtepladser og en fjerdeplads. Men den stime skal altså brydes i weekenden. 

 

"Vi kører altid for at vinde, men alle kører stærkt i A-klassen og folk har i den grad trænet hjemmefra. Jeg synes dog, at vi allerede har vist, at vi sagtens kan være med i spillet om de helt sjove placeringer," siger han. 

 

FOTO: Søren Sliwa

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png