Frandsen to'er på flot AURA-dag

May 9, 2017

Team AURA Energi-CK Aarhus var repræsenteret i alt ved søndagens A-løb, og Jakob Frandsen var tæt på sejren, men måtte se sig spurtbesejret af ColoQuick-CULTs Christian Moberg. 

 

Der stod AURA Energi-CK Aarhus på stort set det hele søndag eftermiddag i Hobro. 

 

Teamet var på forkant fra start og var derfor repræsenteret i alle de grupper, der kørte og blev samlet. Efter få kilometer kørte Jakob Frandsen, den senere vinder Christian Moberg og to andre afsted og hurtigt opbyggede de et forspring, som de holdt helt til målstregen. 

 

I finalen skilte Moberg og Frandsen sig af med de to andre kompagnoner og skulle til sidst afgøre det mellem sig på de sidste 250 meter. Her trak Christian Moberg desværre det længste strå, mens en bitter Jakob Frandsen måtte sig sig slået i en tæt spurt. 

 

"Vi var lidt bitre, da afgørelsen faldt. Og det er fuldt forståeligt, for vi var lige blevet slået med en hjullængde. Men når det er sagt, så var vores målsætning podiet og det lykkedes. Så vi er tilfredse, men også lidt ærgerlige over, at vi ikke stod øverst," siger teamchef Martin Hjørngaard, der søndag var med i servicebilen. 

 

Her kunne han se de iøjenfaldende farver være på forkant hele dagen. 

 

"Drengene kører superflot. Først får vi Frandsen med, men der går ikke få kilometer før de andre er repræsenteret i forfølgergrupperne. Til sidst får vi Muff og Mikkel med, da en gruppe kom væk med omkring 50 kilometer igen. De bliver 8 og 10, så vi får faktisk også tre mand i top 10," siger Hjørngaard om indsatsen, der glæder ham.

 

"Jeg har kun roser til overs for drengene. De tager initiativ og kører cykelløbet fra spids. Det er så flot." 

 

Imponerende sammenhold
Det, der måske gjorde størst indtryk på teamchefen var imidlertid ikke kun de stærke præstationer på cyklen, men også før og efter løbet. 

 

"Jeg har desværre ikke haft mulighed for at være så meget med ude i år, men når jeg er, så slår sammenholdet mig i øjnene. Det er en fornøjelse, at alle gutterne møder glade og grinende op og jeg tror, at det er en stor del af det, der gør, at vi kører stærkt. Den stemning, der sidste år leverede topresultater er i den grad bevaret, så vi er meget spændte på de kommende måneder," siger Hjørngaard. 

 

Næste udfordring for Team AURA Energi-CK Aarhus er søndag den 12. maj, hvor Mikkel Beck Olsen, August Mors Poulsen og Nikolaj Møller skal dyste om U23 DM. Alle holdets ryttere over U23-rækkerne får en velfortjent træningsweekend efter et stramt program, der for nogle har budt på løb hver weekend siden sidst i marts. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png