Tre mand dyster med om U23 DM-guldet

May 14, 2017

Numerisk er Team AURA Energi-CK Aarhus i undertal, når weekendens danske mesterskaber for U23-ryttere køres søndag. Men det holder os ikke fra at køre cykelløb, siger teamchef Martin Hjørngaard. 

 

Mikkel Beck Olsen, August Mors Poulsen og Nikolaj Vejlby Møller er de tre AURA Energi-CK Aarhus-ryttere der søndag dyster om U23 DM på en kuperet 187 kilometer lang rute ved Nyborg. 

 

Numerisk er Team AURA Energi-CK Aarhus i undertal med tre ryttere, mens flere af de større hold stiller med otte eller ni ryttere. Men det afholder ikke holdet fra at køre cykelløb. 


"U23 DM kan være et meget uforudsigeligt løb. For vores gutter vil noget af det bedste være at komme på forkant og sidde med fremme i noget af det, der kører i starten," spår teamchefen. 

 

På Team AURA Energi-CK Aarhus har teamet en tidligere dansk mester i form af Emil Bækhøj - og han var ikke stor forhåndsfavorit, da han i 2014 vandt i Helsingør. 

 

"Da Emil vandt var han ikke storfavorit, og det udnyttede han til fulde. Han kørte meget flot den dag, og August, Mikkel og Nikolaj kan med fordel også udnytte, at vi som hold ikke er storfavoritter. Det er tre drenge, der har godt skub i cyklen i år, så jeg tror bestemt, at de kommer til at levere en flot præstation," uddyber teamchefen. 

 

U23 DM starter klokken 10.22 og 104 ryttere er til start. 


FOTO: Ole Iversen

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png