Møller rykker i A efter overbevisende sejr

May 23, 2017

Nikolaj Møller vandt søndagens B-løb i Skive og er dermed i A-klassen. Team AURA Energi-CK Aarhus har dermed alle mand i landets bedste række. 

 

 

Nikolaj Møller vandt søndag sit tredje løb i B-klassen og kunne derfor fuldt fortjent indløse licens til landets bedste række, A-klassen. 

 

Hurtigt kom Møller med i et udbrud, der kørte væk i den kraftige sidevind, som prægede udfaldet af både A- og B-løbet søndag eftermiddag. Feltet så aldrig de seks udbrydere igen, og da det hele skulle afgøres på stregen viste Møller, hvorfor han længe har været omtalt som teamets hurtigste mand. 

 

"Det var en stor forløsning og det er fedt, at jeg nu kan sætte kryds ud fra årets første sæsonmål," sagde Møller efter sejren. 

 

Fine resultater i A-klassen både lørdag og søndag
Mens Møller sikrede sig adgang, så duellerede resten af teamet i A-klassen i weekenden. Og selvom det absolutte topresultat udeblev, så var det alligevel en tilfreds sportsdirektør, der evaluerede efter løbene i Holstebro og Skive. 

 

"Vi får to mand i præmierækken begge dage, og drengene kørte flot, offensivt cykelløb. Lørdag forsøgte vi at animere løbet med en offensiv til sidst, som ikke helt lykkedes og søndag havde vi længe Nils Lau med i et rigtig interessant firemandsudbrud, der først blev hentet på de små runder," siger Michael Hvilsted om weekenden. 

 

Sammen med resten af teamet drager han i morgen, onsdag, til Ukraine for at deltage i tre UCI 1.2-løb henover Kristi Himmelfartsdagene.

 

FOTO: CykelFoto // Michelle Tolbøll 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png