Rasmus Ginnerup ny rytter på teamet

May 25, 2017

Team AURA Energi-CK Aarhus er glade for at kunne annoncere, at Rasmus Esmann Ginnerup er ny rytter på holdet. Rasmus kommer allerede i aktion i morgen, hvor han får debut i 1.2-løbet Race Horizon Park. 

 

Rasmus Esmann Ginnerup er med omgående virkning skiftet til Team AURA Energi-CK Aarhus og udvider dermed truppen til ni ryttere. 

 

"Vi har haft Rasmus i kikkerten i et stykke tid af flere årsager. For det første er han bomstærk og hurtig på stregen og for det andet, så er han en god og loyal fyr som passer godt ind i vores koncept," siger teamchef Martin Hjørngaard. 

 

Rasmus Ginnerup har erfaring fra kontinentalniveau fra sidste år, mens han i dag åbnede sæsonen som rytter for Thy CR. For sidstnævnte har han allerede kørt en flot sæsonstart, og Martin Hjørngaard var derfor ikke i tvivl, da muligheden bød sig. 

Hos Rasmus selv er glæden over skiftet til holdet også at spore. 

"Jeg er superglad for nu at være en del af Team AURA Energi-CK Aarhus. Jeg startede sæsonen for Thy CR og jeg vil gerne takke dem for stor opbakning i starten af sæsonen, men omvendt så glæder jeg mig også til at være en del af et team, hvor vi sammen kan løfte hinandens niveau," siger Rasmus, der som skrevet allerede er i Ukraine med sine nye holdkammerater. Og dem er han allerede faldet godt til med.

 

"Jeg føler, at jeg lynhurtigt er faldet til og jeg glæder mig til at komme ud og prøve kræfter med de tre spændende løb her i Ukraine," slutter han. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png