AURA Energi-CK Aarhus leverer sensation i Ukraine

May 26, 2017

Team AURA Energi-CK Aarhus leverede en regulær sensation da Jakob Frandsen blev toer og Nils Lau Nyborg Broge firer i Race Horizon Park For Peace (UCI 1.2) 
 

 

 

Team AURA Energi- CK Aarhus leverede holdets suverænt største resultat til dato, da Jakob Frandsen blev toer og Nils Lau Nyborg Broge fire i UCI 1.2-løbet Race Horizon Park For Peace i Ukraine. 


Kun de stærke hjemmebanefavoritter fra KOLSS kunne slå teamet, der kørte fuldstændigt imponerende fra start til slut.

 

"Hvis AURA Energi en dag overvejer at lægge en naturgasledning fra Kiev til hovedsædet i Østjylland, så behøver de ikke lave en nærmere introduktion for ukrainerne. For efter dagens UCI 1.2-løb er der vist ikke nogen ukrainske cykelfans, der er i tvivl om, hvem de flotte farver tilhører," siger sportsdirektør Michael Hvilsted. 

 

SÅDAN BLEV LØBET KØRT: 

Silende regn, en meget stejl bakke og flere veje af tvivlsom kvalitet var rytterne i vente, da de til tonerne af ukrainsk folkemusik klikkede i pedalerne til 165 kilometer. 


Allerede på første omgang sad teamet i front, og halvvejs ude på første runde slap Frederik Muff afsted med fire andre. Fem mands gruppen fik hurtigt et minut og lå længe med dette forspring. 

"Da vi får Muff med, så kan de andre overlade initiativet til de andre hold og dermed spare kræfter nede bagved. Det er flot, at vi endnu engang er på forkant fra start til slut," fortæller Hvilsted. 


Godt halvvejs i løbet var det slut for "morgenudbruddet," da feltet lukkede det sidste forspring. Hurtigt startede AURA-rytterne angrebene op og efter en halv runde med angreb i højre og venstre kom Nils Lau Nyborg Broge og Jakob Frandsen afsted i en gruppe på omkring 13 mand. 

På vej ud på sidste omgang kom Jakob Frandsen afsted med dagens vinder fra KOLSS Cycling Team og konstellationen holdt hele vejen til stregen, hvor Frandsen måtte sande, at overmanden fra det ukrainske hold var hurtigste mand. 

 

I gruppe to lykkedes det Nils Lau Nyborg Broge at tage spurten og dermed sikre sig 4. pladsen og i alt 50 UCI-point til AURA Energi-CK Aarhus. 

 

"Vi er pavestolte. Drengene hjælper hinanden fra start til slut og alle kan være tilfredse med en imponerende indsats mod nogen af Østeuropas bedste kontinentale mandskaber. Og det, som Lau og Frandsen leverer i udbruddet, ja, det behøver vel ikke nogen nærmere forklaring," slutter Michael Hvilsted. 

I morgen er drengene klar igen til Horizon Park Race Maiden, der køres over 116 kilometer i centrum af Kiev. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png