Imponerende teamwork sikrer UCI-sejr til Ginnerup

May 27, 2017

Team AURA Energi-CK Aarhus overgik gårsdagens resultat, da Rasmus Ginnerup vandt UCI 1.2-løbet Race Horizon Park Maidan. 

 

 

 

"Det bliver ikke meget større for et hold som vores. Jeg er tabt for ord."

 

Så kort kan den ekstatiske stemning på Team AURA Energi-CK Aarhus beskrives i disse øjeblikke. For ved dagens Race Horizon Park Maidan vandt Rasmus Esmann Ginnerup en hektisk massespurt efter imponernede teamarbejde fra Team AURA Energi-CK Aarhus. 

"Jeg har ikke helt fattet, at jeg lige har vundet et UCI-løb. Men én ting ved jeg - hvis de andre hold havde et tog, som det, vi leverede i dag, så havde de været meget svære at slå," sagde sejrherren efter løbet. 

 

SÅDAN UDVIKLEDE DET SIG: 
Høj sol, over 20 grader og en afspærret fire baner bred boulevard i centrum Kiev dannede en imponernede ramme, der sendte tankerne mod Champs-Elysées-runden i Paris. Runden var ikke teknisk svær, men to hårde bakker drænede rytterne - den ene med blot 2 kilometer til mål. 

 

Fra starten dækkede AURA Energi-CK Aarhus-rytterne flot ind og efter få kilometer kom Rasmus Ginnerup og Frederik Muff med i et 15-mand stort hug. Samarbejdet var ikke imponernede i gruppen, så Muff prøvede lykken og kom væk med en rytter fra Vino-Astana Motors og Minsk CC. 

 

"Muff var igen i angrebshumør og kom afsted i et udbrud. Nøjagtigt som i går var det brølstærkt, da der virkeligt blev kørt til i starten. Vi fik lidt TV-tid på live tv og det hjalp rytterne bagved, at de kunne spare på kræfterne," siger sportsdirektør Michael Hvilsted. 

Godt halvvejs blev udbruddet hentet af en gruppe, hvor AURA Energi-CK Aarhus var repræsenteret, men efter 80 var denne også hentet. Inden de blev hentet slap otte mand dog afsted. Tempoet fra flere af sprinterholdene i feltet gik aldrig ned og inde på de sidste kilometer blev det hentet, og der var lagt op til en hektisk massespurt. 

 

"Drengene kører et rigtig flot leadout. Det er så imponernede. Først sørgede Muff for at vi kommer ind som nogen af de forreste og derefter overtog Frandsen. Med 1000 meter igen gik Nils Lau frem og med cirka 500 meter lavede August det sidste, inden Ginnerup gav den maks pedal og var suveræn i spurten," fortæller Hvilsted om løbet. 


"Alle kan klappe sig selv på skulderen og alle var helt ekstatiske efter målgang."

I morgen køres sidste løb i Race Horizon-serien. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png