Bækhøj viste god form i flot Pinsecup

June 6, 2017

Emil Bækhøj viste gode takter efter en lang skadesperioden i en Pinsecup, hvor Team AURA Energi-CK Aarhus både tog ansvar og initiativ. 

 

 

Til trods for en lang skadespause, så har Emil Bækhøj ikke glemt, hvordan man kører på cykel. 

 

Det viste han i weekenden, da han blev holdets bedste mand i både Silkeborg og Hammel med en femte og en sjetteplads. Og det var i en Pinsecup, hvor Team AURA Energi-CK Aarhus viste stor styrke som hold. 

 

"Vi havde tre flotte dage som hold og vi var marginaler fra at få en mand på podiet i både Hammel og Silkeborg," evaluerer sportsdirektør Michael Hvilsted. 

 

Lørdag var Emil Bækhøj hurtigt med i det afgørende udbrud, der allerede kørte på første omgang. Og i det decimerede hovedfelt var Team AURA Energi-CK Aarhus synlige i front hele dagen, hvor de dækkede udbrud ind i højre og venstre. I Herning tog teamet flot ansvar sammen med Giant-Castelli og hentede udbruddet frem mod en massespurt.

 

"Vores lead-out-tog mistede hinanden lidt i finalen søndag, og vi måtte nøjedes med tre mand i præmierækken," fortæller sportsdirektør Hvilsted. 

 

Mandag var teamet også fulde af intiativ, da Jacob Gye kom med i det første udbrud og Nils Lau Nyborg Broge med i anden bølge. 

 

"Riwal-Platform brugte hele holdet op på at hente Broge og kompagnonerne på de små omgange. Det var bittert, da vi tror på, at Nils Lau med sikkerhed havde kvitteret med en podieplads," siger Hvilsted. 

 

Istedet endte det med en massespurt, hvor Bækhøj blev bedste mand som nummer 6 og hele fem mand fra holdet kom i præmierækken. 

 

"Vi ville gerne have haft Bækhøj på podiet, og det var ikke meget, der manglede. Det er fedt, at vi er på et stadie, hvor vi er utilfredse med fem mand i præmierækken og en sjetteplads i en stærk besat massespurt. Det vidner om, at vi er blandt toppen af A-klassen og uden sammenligning Danmarks stærkeste DCU-team," slutter Hvilsted. 

 

FOTO: Ulrik Møberg // CyclingPhoto.dk

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png