Nils Lau sikrede endnu en tur på podiet for Team AURA Energi-CK Aarhus

June 12, 2017

Det blev til endnu en sejr i den indlagte bakkekonkurrence, da GP Horsens Posten løb af stablen søndag eftermiddag. 

 

Altid årvågne Nils Lau Nyborg Broge sikrede successen for Team AURA Energi-CK Aarhus i et ellers lidt skuffende Grand Prix Horsens Posten, hvor kun 22 ryttere kom igennem.

 

Fra sin position i det tidlige udbrud sikrede den stærke kronjyde nemlig Team AURA Energi-CK Aarhus mere tv- og podie-tid, da han var suveræn i den indlagte bakkekonkurrence, som han vandt foran dagens senere vinder, Casper Pedersen fra Giant-Castelli. 

 

SÅDAN BLEV LØBET KØRT

Knap 192 kuperede kilometer med alle de frygtede østjyske stigninger ventede feltet, da det stævnede ud fra torvet i Horsens klokken 10.00.

 

Få kilometer efter den reelle start kom dagens store udbrud af sted, og i det var teamet repræsenteret med Nils Lau Nyborg Broge. Udbruddet kørte - som det ofte sker - lige da feltet gik fra de større hovedveje og ind på de kringlede, småveje. Et stykke med vejarbejde gav en reel gruspavé og der var hurtigt kaos med flere punkteringer og splittelser ned gennem feltet. 

 

"En større gruppe rev sig løs her og i denne var Nils Lau repræsenteret. Han var årvågen og klar fra start, men vi er lidt skuffede over, at vi kun får en mand med i udbruddet. Vi vidste godt, at det gjaldt om at være klar fra start," sagde teamchef Martin Hjørngaard efter løbet. 

 

Bag den store frontgruppe på 22 mand rev en forfølgergruppe sig løs, men fik aldrig et afgørende hul og et 100-mand stort felt blev derfor hurtigt samlet. Feltet blev decimeret som følge af løbets hårdhed og løbsjuryen valgte at pille alle rytterne ud, da de ankom til de små omgange i Horsens by. 


"Nils Lau havde ikke meget at skyde med til sidst efter et hårdt Fyen Rundt i går og efter en flot indsats i kampen om bakkespurtrene. Det er helt naturligt og vi er meget tilfredse med det, han leverede," sagde Hjørngaard. 

 

"Men når det så er sagt, så ved vi også, at vi har styrken til at være med helt deroppe, hvor det er sjovt. Så vi ærgrer os over, at vi kun får en mand i gennem og er klar til at revanchere os allerede i næste weekend til 2. afdeling af PostNord Cuppen." 

 

Foruden PostNord Cuppen kører Team AURA Energi - CK Aarhus også DM i holdløb lørdag, når der er lagt op til en cykelsportsgal weekend på Lolland-Falster. 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png