AURA Energi-CK Aarhus vil køre DM fra spids

June 24, 2017

Selvom knap 230 kilometer og en dyst mod landets absolut bedste cykelryttere lyder som en god mundfuld, så vil Team AURA Energi-CK Aarhus ikke spare på kræfterne til søndagens DM. Vi skal ud og køre fra spids, siger teammanager Martin Wang Hjørngaard. 
 

 


Det vindblæste landskab ved Grindsted lægger søndag veje til de danske mesterskaber i landevejscykling og hele den danske elite er samlet for at duellere om et år i den rød-hvide-dannebrogstrikot. 

 

Men selv om feltet er fyldt med både ind- og udenlandske professionelle ryttere, så har Team AURA Energi-CK Aarhus ikke tænkt sig at sidde og putte sig nede bagerst i feltet. 

 

"Vi skal ud og køre løbet fra spids," siger teammanager Martin Wang Hjørngaard om udfordringen om dannebrog. 

 

"For vores vedkommende nytter det ikke noget, at vi ændrer på vores koncept. Vi har altid været kendt for at tage initiativ og sidde langt fremme og det vil vi blive ved med. Vi vil derfor være klar fra start og satser benhårdt på at få en mand med i dagens morgenudbrud," siger han. 

 

Rytterne skal først ud på 10 runder á 18 kilometer og vejrudsigten melder om en strid blæst fra vest, som kan have indvirkning på hvordan løbet køres. Feltet kan derfor være ganske nervøst fra starten, hvis de større hold frygter, at vinden gør en forskel. 

 

"Løbet kan udvikle sig på flere måder, og vi er forberedt på det meste. Det vil være guld værd for et hold som vores, hvis vi kan komme med i morgenudbruddet og sidde foran fra start. Vi ved godt, at udenlandsprofferne har en fordel, når vi kommer over de 200 km, så vi vil gerne være på forkant," forklarer Hjørngaard. 

Løbet slutter af med 5 runder á 6,5 kilometer på en teknisk rundstrækning i Grindsted centrum og løbet transmitteres direkte på TV2Sport fra klokken 12:30. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png