Forrygende flot DM af AURA Energi-CK Aarhus

June 25, 2017

Team AURA Energi-CK Aarhus leverede langt over det, man kunne forvente af et DCU-team, da søndagens DM i Grindsted blev kørt over 230 vilde, vindblæste kilometer. 

 

 

 

Der blev sagt AURA Energi-CK Aarhus her, der og alle vegne, da søndagens danske mesterskaber blev kørt ved Grindsted. For selvom holdet var oppe mod cremen af dansk cykelsport, så lykkedes det for de 10 letgenkendelige ryttere at tage teten og vise farverne på allerflotteste vis. 

 

"Jeg er pavestolt," sagde sportsdirektør Michael Hvilsted. 

 

"Hele feltet er toptunet til at køre om dannebrog og selvom modstanden er knaldhård, så griber gutterne chancen og kører cykelløbet fra spids," uddyber han. 

 

Selvom flere dele af ruten var i læ så blæste det en strid vind om Grindsted, og det gjorde det til et vanvittigt hårdt cykelløb. Feltet var derfor splittet i atomer allerede tidligt og der kom aldrig det store morgenudbrud afsted, som rytterne fra Team AURA Energi-CK Aarhus ellers kæmpede for at skabe. 

 

"Vi troede flere gange, at vi ville komme afsted. Både Muff, Lau, Bækhøj og Mathiesen kom afsted i konstallationer, som sagtens kunne have fået det afgørende hul. Men ingen af udenlandsprofferne turde give for stor snor til nogle af udbruddene," forklarer Hvilsted. 


Da det hele skulle afgøres løb TREK-Segafredos Mads Pedersen med sejren, mens holdets nyindkøb Christian Mathiesen endnu engang imponerede med at få en 20. plads. 

 

"En top-20'er til Christian er rigtig flot, og drengene kan gå velfortjent på sommerpause efter en mega flot dag i Grindsted," slutter Hvilsted 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png