Kompetent modstand venter AURACKA i Polen

July 19, 2017

Når Team AURA Energi-CK Aarhus i næste uge drager til Dookola Marzowsza skal holdet blandt andet op mod prokontinental-holdet CCC Sprandi Polkowice, der tidligere i år deltog i Giro d'Italia. 


Hvis rytterne fra Team AURA Energi-CK Aarhus fulgte godt med i årets første Grand Tour, Giro d'Italia, så kan det være, at de fik lidt vigtig information forud for næste uges UCI-etapeløb i Polen. 

 

For foruden det danske team finder man nemlig særdeles kompetent modstand på startlisten, da hjemmebaneholdet CCC Sprandi Polkowice, der tidligere i år kørte netop Giro d'Italia, også stiller til start. 

 

Det ændrer dog ikke ved, at Team AURA Energi-CK Aarhus vil ud og køre med fra front. 

 

"Etaperne er relativt flade, så der er store chancer for massespurter. Her har vi specielt Emil Bækhøj, August Mors Poulsen og Nikolaj Møller som de hurtige folk. Emil har kørt løbet før og har vist sig som rigtig dygtig i positionskampen, så vi tror specielt, at han kan leverer et par flotte præstationer," siger sportsdirektør Michael Hvilsted. 

 

Løbet starter med en 2,3 kilometer prolog, inden der venter fire etaper på 165, 181, 160 og 161 km. Og selvom startlisten altså tæller gode hold i form af blandt andet polske Wibatech-Fuji, ukrainske KOLSS og polske CCC Sprandi Polkowice, så er der ingen grund til at spare på kræfterne, lyder det. 

 

"Vi stiller med et par udbrudsstærke folk og vi så jo sidst i Ukraine, hvordan Muff og Lau var rigtig dygtige til netop dette. Gye er også rigtig skarp til at ramme de rigtige momenter, og han kan både være værdifuld som capitain de route i feltet eller som en del af morgenudbruddet. Vi har ikke gennemarbejdet taktikken endnu, men jeg tør godt love, at vi satser på at komme ud i front i løbet af etaperne," siger Hvilsted. 

Teamet stiller med følgende ryttere
Frederik Muff, Nikolaj Møller, Nils Lau Nyborg Broge, Emil Bækhøj, August Mors Poulsen og Jacob Gye Madsen. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png