AURACKA genfandt niveau i Vejle

August 27, 2017

Efter en lidt sløj start på den danske efterårssæson genfandt AURA Energi-CK Aarhus det vanlige niveau i Vejle, da Jacob Gye blev 7'er, August Mors Poulsen 8'er og Frederik Muff 13'er. 

 

De helt store resultater er udeblevet for Team AURA Energi-CK Aarhus i efteråret. Og selvom tre mand i præmierækken ikke er et stort resultat for holdet, så var der alligevel mange rigtig fine takter til dagens Vejle Brand Løb, beretter sportsdirektør Michael Hvilsted. 

 

"Drengene kørte fantastisk flot i dag og de var få marginaler fra at få det hele op i en højere enhed. Lige fra start var vi klar, og det viste sig at være guld værd." 

Allerede efter få kilometer angreb Frederik Muff med Giant-Castellis Aske Vorre, Riwal Platforms Nicolai Brøchner og Herning CKs Kristian Arnth. De fire ryttere fandt ind i et godt samarbejde og efter 35 kilometer rundede forspringet det første minut. 


Samarbejdet i frontgruppen fejlede ikke noget, men nede i feltet var der gang i sagerne og Jacob Gye rev sig løs med en fem mands stærk gruppe, der hastigt nærmede sig fronten. 

 

"Det var en rigtig fin situation. Muff fortsatte med at arbejde og da de to grupper smeltede sammen efter 65-70 kilometer, så havde vi fået Gye med i front på en fribillet," forklarer Michael Hvilsted. 

 

Selvom der var godt 'swung' i ni mandsgruppen, så blev de hentet efter 90 kilometer af en stor 10 mands gruppe og frontgruppen talte nu 19 mand. Med op var også August Mors Poulsen og Nikolaj Møller kommet. I godt 15 kilometer  var der angreb, da ingen var tilfredse med den store gruppe og her udnyttede AURACKA-rytterne, at de kunne hjælpe hinanden. 

 

"Det var lidt et lotteri, hvem der kom afsted endeligt, men gutterne dækkede rigtigt flot ind og hjalp hinanden," siger Michael Hvilsted, der kunne se Jacob Gye og August Mors Poulsen være de to repræsenterede i frontgruppen, mens Muff og fem andre endte på mellemhånd. 

 

I sidste ende kom holdet desværre lidt på bagkant i finalen, men efter fint arbejde endte Jacob Gye på en syvende plads, mens August Mors Poulsen kom ind som nummer 8. Nede i forfølgergruppen kom Muff ind som nummer 13. 

 

"Vi kører med om sejren og vi kører et rigtig flot cykelløb. Vi laver et par fejl til sidst, men overall er vi fint tilfredse - selvom vi naturligvis havde håbet, at vi kunne have fået en mand på det podie, som vi jo jagter hver weekend," slutter Hvilsted. 

FOTO: Moments Eye - CyclingPhoto.eu

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png