Tre mand udtaget til landsholdet

September 2, 2017

Aarhus' stærkeste cykelhold, Team AURA Energi-CK Aarhus, har i dag fået udtaget hele tre mand til det danske landshold i Danmarks største sportsbegivenhed, PostNord Danmark Rundt.

 

 

 

Når Frederik Muff, Jacob Gye Madsen og August Mors Poulsen trækker i cykeltøjet, så er det ikke ofte, at der blandt modstanderne er seks Tour de France-hold at finde.

 

Men den virkelighed har de tre ryttere nu små to uger til at vende sig til, efter at de i dag er blevet offentliggjort som en del af det danske landshold til PostNord Danmark Rundt.

 

”Det er en kæmpe cadeau både til drengene, men også til hele holdet. Lige siden sæsonstarten har vi haft fart i cyklerne og det betyder meget for os, at landstræneren anerkender dette med at udtage hele tre mand. Det er helt vildt,” siger teamchef Martin Hjørngaard om de tre udtagelser.

”Samtidigt er det tre ryttere som hver dag arbejder stenhårdt for at forbedre sig. Ingen af dem springer over hvor gærdet er lavest og det er fuldt fortjent, at de nu får en tur i landsholdstøjet.” 

 

Landstræner ikke i tvivl

PostNord Danmark Rundt-landsholdet består af de bedste ryttere fra de hold, der ikke er udtaget til Danmark Rundt. Et hold som Team AURA Energi-CK Aarhus har endnu ikke en kontinentallicens, der kan give direkte adgang til PostNord Danmark Rundt – og rytterne kan derfor blive udtaget til det danske landshold, der kører med i løbet.

 

Udtagelsen hertil foregår af landstræner Anders Lund – og han var ikke i tvivl, da holdet skulle sættes.

 

”Hver gang vi har kørt de største løb i Danmark har Team AURA Energi-CK Aarhus være med helt fremme, kørt offensivt og kørt stærkt. De har vist sig som det stærkeste mandskab sammen med de danske kontinentalhold, og det har derfor været helt naturligt at belønne dem med disse tre udtagelser,” siger Anders Lund.

 

PostNord Danmark Rundt starter tirsdag den 12. september på Frederiksberg i København og slutter efter fem etaper og næsten 800 kilometer den 16. september i Aarhus. 

FOTO: Toke Hage

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png