Teamet sluttede flot af i Bov

October 2, 2017

Mens der ikke var mange lyspunkter i lørdagens løb i Tønder, så sluttede Team AURA Energi-CK Aarhus af med manér i Bov. 

 

 

 

Selvom Team AURA Energi-CK Aarhus var svækket søndag, så sluttede holdet af med manér til årets sidste løb i Bov med flot offensiv kørsel og en topplacering til en velkørende Nils Lau Nyborg Broge.

 

Lørdagens løb og søndagens løb bød ellers på svære betingelser. Rasmus Ginnerup havde fået en slem fingerskade ugen op til løbet, og da både Jacob Gye, August Poulsen og Christian Mathiensen døjede med sygdom var der lagt op til hårdt arbejde for de resterende ryttere. Men disse udfordringer overvandt holdet, selvom lørdagens løb ikke var værd at skrive hjem om - hvis ikke det havde været for en fornem indsats af Nils Lau Nyborg Broge, der blev nummer 8. 

 

"Tidligt kom en stor 25-mands gruppe afsted og det hører ingen steder hjemme, at vi kun var repræsenteret med Nils Lau. Det var ikke godt nok og det gjorde nok også udslaget søndag, for der var meget mere tænding på gutterne der," lyder det fra sportsdirektør Hvilsted. 

 

Allerede fra start angreb Jakob Frandsen og selvom udbruddet med han og tre andre hurtigt blev halet ind, så varslede det offensiv mentalitet fra teamet. De første 30 kilometer blev kørt med masser af angreb og efter cirka 35 kilometer kom dagens seriøse udbrud af sted - bestående af syv mand og hele to AURA-ryttere. 

 

"Vi fik både Muff og Olsen med i det første udbrud og det så knaldgodt ud. Desværre punkterer Muff inden rytterne får lov til at få servicebilerne op. Vi undrede os lidt over kommisærenes modvilje mod det bagefter, for hullet var stort nok til det. Men der var ikke meget at gøre, så Muff faldt tilbage til feltet og fik nyt hjul" forklarer Hvilsted. 

 

Tilbage i udbruddet arbejde Olsen stenhårdt, men måtte resignere, da resterne af udbruddet blev hentet på sidste runde og alt skreg på en massespurt. I feltet havde rytterne holdt fint sammen og det lykkedes at placere Nils Lau fint i spurten, hvor han kom ind som nummer 7. 

 

"Vi kører super godt som hold og det er stærkt, at vi får to mand med i et syv-mands hug. At vi så er lidt uheldige er, hvad det er, men vi slutter af med manér," lukker Hvilsted. 

 

For 8 ud af holdets 10 ryttere står næste de næste uger nu på afslapning og genopladning. Jakob Frandsen og Nils Lau Nyborg Broge deltager fredag i DM i 4000 meter holdløb på bane - og de må derfor lige vente lidt med sofahygge og aftenbajere. 

 

 FOTO: Arkivbillede fra Aarhus Løbet. Fotoet er taget af Moments Eye Cyclingphoto // Ulrik Møberg. 

 


 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png