Ny organisation skal løfte AURA Energi-CK Aarhus til nye højder

October 9, 2017

 

 

Team AURA Energi-CK Aarhus har i dag lavet en markant styrkelse af den sportslige og økonomiske ledelse med tilføjelsen af Michael Berling, Thorbjørn Sørensen og Kenneth Trosborg.

 

Baglandet på Team AURA Energi-CK Aarhus kommer ikke til at fejle noget i 2018. 

 

Nye, stærke kræfter er nemlig hentet ind i ledelsen for at styrke organisationen bag cykelholdet. Per dags dato træder Michael Berling derfor ind i en rolle som sportsdirektør, mens Thorbjørn Sørensen og Kenneth Trosborg træder ind i en delt rolle som ansvarlige for den økonomiske ledelse. 

 

"Vi har valgt at lave en ny organisationsstruktur med en klar opdeling mellem dem, der har hovedansvar for det sportslige og dem, der har hovedansvar for økonomi og sponsorpleje. Dermed kan vi tilbyde mere fokus til både ryttere og sponsorere. For rytterne betyder det, at de kan performe bedre - for sponsoren betyder det, at de får mere ud af deres sponsorat," siger Michael Hvilsted, der sammen med Michael Berling får ansvaret for den sportslige ledelse. 

 

Michael Berling er tidligere vinder af Post Cuppen som rytter og har senest relevant erfaring fra PostNord Danmark Rundt, hvor han var assisterende sportsdirektør på landsholdet. 

 

"Berling har i alle årene været cykelsportsklog. Han er meget kompetent i forhold til mandskabspleje og et meget struktureret menneske. Specielt det sidste er jeg også, så vi passer godt sammen," siger Michael Hvilsted.

 

Nytænkning i den økonomiske ledelse

Det måske mest specielle ved den nye øknomiske ledelse er, at begge ansvarlige i denne allerede er sponsorere på holdet.

 

"Vi har en god portion erfaring i forhold til både forretningsdrivelse, men også i forhold til hvad, man ønsker at få igen, når man støtter et cykelhold. På den måde er vi i øjenhøjde med vores samarbejdspartnere, og det tror jeg kommer til at skabe ny energi i vores samarbejder," siger Thorbjørn Sørensen.

 

Alle medlemmer af ledelse er desuden medlem af CK Aarhus og man ser stort potentiale i en af Danmarks største cykelklubber i ryggen.

 

"Vi har en række spændende idéer som både åbner op for fordele for medlemmer i klubben, men også for sponsorerene," siger Kenneth Trosborg. 

 

Den nye sportslige ledelse har allerede nu sat navn på de ryttere, der i 2018 kommer til at danne Team AURA Energi-CK Aarhus. Disse offentliggøres løbende på http://facebook.com/aurackaarhus/. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png