"Podiestimen skal fortsættes i Ukraine"

May 28, 2018

De seneste fire weekender har Team AURA Energi - CK Aarhus været på podiet minimum én gang i ugen. Og selvom de næste udfordringer er UCI-rangerede Europa Tour-løb i Ukraine er ambitionerne ikke anderledes. Vi skal fortsætte podiestimen, lyder den klare melding. 

 

 

 

Sidste år overraskede Team AURA Energi - CK Aarhus alt og alle, da Rasmus Ginnerup spurtede sig til UCI-sejr på Maidan Pladsen i Kiev. Og i selvsamme weekend kørte de fem ryttere fra teamet hele 93 UCI-point ind. 

 

I år er Team AURA Energi - CK Aarhus tilbage i Ukraine, hvor teamets anden deltagelse i de tre Race Horizon Park-endagsløb venter. Og med sidste års sejr i bagagen er der i år store forventninger forud for turen til det østeuropæiske. 

 

"Vi skal køre med og sejren og vi har et helt klart mål om at fortsætter podiestimen," siger sportsdirektør Michael Hvilsted og henviser til en fantastisk maj måned, hvor Team AURA Energi - CK Aarhus har været på podiet i samtlige løbsweekender. 

 

"Sidste år stod vi øverst på skamlen og det tror jeg godt, vi kan igen. Det kræver naturligvis at mange ting går i opfyldelse, men vi har niveauet til at være med helt fremme og vi tror bestemt på, at vi kan gøre en forskel til de tre løb. Så sent som i midten af maj var vi med i kampen om etapesejren to gange i det meget stærkt besatte løb, CCC Tour, så gutterne har helt klart niveauet. Ingen tvivl om det," uddyber han. 

 

Det var ikke kun i Danmark, at Team AURA Energi - CK Aarhus' UCI-sejr vakte opsigt. Også præsidenten fra det ukrainske cykelforbund havde store roser til overs for teamet. 


"Vi har arrangeret Race Horizon Park siden 2008 og hvert år har vores lokale kontinetalhold, KOLSS, gjort rent bord og vundet løbene. Mens det virkede som om, at mange af de andre havde mistet troen på sejren, så troede I på det og kom med fornyet energi. Vi har været meget glade for jeres deltagelse og jeres kørestil," sagde han efter løbene i 2017. 

 

Teamet letter onsdag aften fra København og bruger torsdagen på de sidste forberedelser i Kiev inden de tre endagsløb køres fredag-lørdag-søndag. 


TEAM AURA ENERGI - CK AARHUS TRUP TIL RACE HORIZON PARK

Aske Vorre, Christian Mathiesen, August Mors Poulsen, Frederik Muff, Nikolaj Møller og Rasmus Lund. 
Sportsdirektør er Michael Hvilsted og mekaniker er Henrik Ginnerup. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png