Benhårdt bjergløb venter AURA Energi - CK Aarhus i Østrig

June 12, 2018

Der er masser af udfordringer i vente for Team AURA Energi - CK Aarhus, når holdet fra torsdag til søndag deltager i UCI 2.2-etapeløbet Oberösterreichrundfahrt. Foruden benhårde etaper venter en række af Europas bedste kontinentalhold, ligesom Giro d'Itaila-holdet Bardiani-CSF stiller til start. 

 

 

19. etape af årets Tour de France har fået meget opmærksomhed, da man forventer et festfyrværkeri på den blot 65 kilometer korte etape. Men hvis man virkeligt vil have festfyrværkeri, så bør man rette opmærksomheden mod den østrigske stigning Pelmberg torsdag aften. 

 

Her starter Team AURA Energi - CK Aarhus og 23 andre hold nemlig det østrigske etapeløb Oberösterreichrundfahrt med en noget utraditionel start. 12,7 kilometer linjeløb på et bjerg. 

 

"Det gælder i den grad om at være klar fra start. Masterstarten er bare 200 meter, så rytterne skal have varmet godt og grundigt op," forklarer Michael Hvilsted, der dog ikke selv er at finde bag rettet denne gang. Den opgave er overladt til Kenneth Trosborg. 


Herefter venter der rytterne tre hårde etaper fredag, lørdag og søndag, hvor det går op og ned det meste af vejen. 

"Det er nogle rigtig lede dage, der er i vente. Det østrigske terræn er kendetegnet ved kortere og stejlere stigninger end dem, vi kørte tidligere i år i Polen. Men det kan blot gøre væddeløbet endnu hårdere," uddyber Hvilsted, der har udtaget fem mand til turen. 

 

Vorre, Muff, Lund, Gye og Frandsen er dem, der skal i aktion. 

 

"Når vi tager til udlandet er det med forskellige formål. På denne tur kommer vi op imod en række bjergspecialister, der har timet formen for netop dette løb. Albanese fra Giro-holdet Bardiani-CSF forventer vi er en af dem. Vores forventninger er derfor, at vi forhåbentligt kan fyre lidt op i sagerne og skabe lidt ravage," siger Michael Hvilsted.

 

"Vi får svært ved at gå direkte ind og duellere om sejren på de brandhårde afslutninger, men som vi så tidligere i år til CCC Tour så formåede vi faktisk at gøre det 2 ud af 4 etaper, selvom mange havde afskrevet vores chancer fra start. Så man skal aldrig sige aldrig," slutter Hvilsted. 

 

FOTO: Makalis Iurii 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png