Stærkt hold åbner efteråret i Polen

July 21, 2018

Team AURA Energi - CK Aarhus sender syv formstærke ryttere i aktion, når det polske etapeløb Dookola Mazowsza åbner efterårssæsonen fra onsdag. 

 

 

Nok engang drager Team AURA Energi - CK Aarhus ud for landets grænser, når det polske etapeløb Dookola Mazowsza venter fra den 24. til den 28. juli. 

 

Og det er et slagkraftigt hold, der tager ned for at deltage i Masovien Rundt, som løbet hedder på dansk. 

 

Jacob Gye Madsen, Frederik Muff, Aske Vorre, Mikkel Beck Olsen, Jesper Vinkel, Thomas Edemann er rytterne fra Team AURA Energi - CK Aarhus, mens CK Aarhus' Lasse Eland får muligheden som holdets syvende mand efter en flot forårssæson, der har sendt den stærke østjyde op i landets fineste selskab i A-klassen. 

 

"Det er et særdeles stærkt hold vi sender til Polen med flere rigtigt stor motorer. Etaperne er pandekageflade og det er svært at forudsige hvordan løbet bliver kørt. Sidste år var det med flere massespurter og dér har vi ikke en stor sprinterfavorit, men sidste år var der også muligheder for udbrud, og det er dem, vi skal søge," forklarer Michael Hvilsted om de syv ryttere, der tirsdag tænder servicevognen fra PF Biler og bevæger sig mod det østlige Europa. 

Team AURA Energi - CK Aarhus deltog sidste år i løbet - og her markerede holdet sig flot i flere af etaperne, hvilket også udmøntede sig i en dag i SuperSprint-trøjen for Frederik Muff, der dog måtte tage til takke med en samlet fjerdeplads i selvsamme bonus-konkurrence. 

 

"Feltet er stærkt og vi skal endnu engang op mod pro-kontinentale CCC Sprandi Polkowice og stærke kontinentalhold som Elkov-Author.  Men som vi så sidst vi var i Polen, så kan vi godt drille de store. Havde første etape der været 300 meter kortere, så havde Frederik Muff holdt hjem i et udbrud og vi håber naturligvis, at vi kan snyde de helt hurtige sprintere," uddyber Hvilsted, der ikke selv er med som sportsdirektør. Den tjans er overladt til Mathias Frostholm. 

 

For første gang i år møder Team AURA Energi - CK Aarhus ikke udelukkende udenlandskmodstand til de udenlandske UCI-løb. Danske Riwal-CeramicSpeed er også at finde på startlisten. Løbet er desuden også  første gang i år, at det ikke er et hold udelukkende af AURA Energi - CK Aarhus-ryttere, der er til start. 

 

"Vi låner Lasse Eland fra CK Aarhus med på turen, og det er vi glade for at kunne. Som hold er vi en stor del af CK Aarhus og de har været en kæmpe støtte for hele projektet siden fødslen. Så det er helt naturligt, at vi tilbyder lokal talentudvikling, når vi har en ekstra plads på holdet. Og det har vi jo som bekendt på denne tur," slutter Hvilsted. 


Løbet starter som skrevet onsdag den 24. juli. Her venter en blot 2400 meter lang prolog, inden der torsdag, fredag og lørdag køres etaper på 165 km. 


FOTO: Toke Hage

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png