Seks mand er klar til at kæmpe om sejren i Sverige

August 1, 2018

Team AURA Energi - CK Aarhus sender seks stærke mand til Kalmar, hvor der fredag køres gadeløb og lørdag UCI-løb til Hansa Bygg Kalmar Grand Prix. 

 Thomas Edemann, Jesper Vinkel, Jacob Gye, Aske Vorre, Nikolaj Møller og Frederik Muff. 


Det er navnene på de seks ryttere fra Team AURA Energi - CK Aarhus der fredag og lørdag er at finde på startstegen i svenske Kalmar til Hansa Bygg Kalmar Grand Prix. 


Fredag venter et gadeløb, der strækker sig over 1 time + 2 omgange, mens der lørdag venter 188,5 kilometers UCI-løb med start og mål i den pittoreske by, der med sine rødder tilbage til 1100-tallet regnes som en af Sveriges ældste.  

 

"Vi rejser til Sverige med en klar målsætning om at være med til at kæmpe om sejren," lyder det fra Michael Hvilsted, der på turen er assisterende sportsdirektør, mens Kenneth Trosborg er ledende sportsdirektør. 

 

"De seks ryttere er alle i god form - for fem af dem så vi det allerede i sidste uge i Polen - og vi tror bestemt, at vi vil være med helt fremme både fredag og lørdag. Det er svært at spå om favoritterne, men vi kender en del af feltet og ved, at de kører stærkt. Så det bliver bestemt ikke let," lyder det endvidere fra Hvilsted. 

 

Holdet rejser mod Sverige torsdag eftermiddag. 

FOTO: Arkivfoto af Jacob Gye under årets Grand Prix Herning
FOTOGRAF: Toke Hage // Toke Hage Photograhpy

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png