JS.dk er ny co-sponsor på Team AURA Energi - JS.dk

February 7, 2019

JS.dk tiltræder som co-navnesponsor på Danmarks stærkeste DCU-team, som per dags dato skifter navn til Team AURA Energi - JS.dk.

 

 

Team AURA Energi - JS.dk. 

Det er det navn, som Danmarks stærkeste DCU-team tørner ud under i 2019. 

 

Siden starten af 2017 har AURA Energi været hovedsponsor på holdet, men i 2019 løftes organisationen yderligere med tilføjelsen af en ny stærk navnepartner, JS.dk, der ligesom hovedsponsoren er klar til at tilføre god energi til både ryttere og stab.  

 

"AURA Energis sponsorat har været guld værd for holdet de sidste to år, hvor vi har løftet holdet markant både sportsligt og organisatorisk. Med tilføjelsen af en ny co-sponsor kan vi sikre, at vi har økonomien til at fastholde vores store ambitionsniveau med løb i både ind- og udland. Det betyder meget for os, at både AURA Energi og JS.dk er med i 2019," siger Kenneth Trosborg fra Team AURA Energi - JS.dk. 


JS.dk - eller Johs. Sørensen og Sønner - er mest kendt i Østjylland for skraldebilerne, der dagligt sørger for affaldshåndtering i Aarhus Kommune, men den veletablerede vognmandsvirksomhed har efter flere års positiv fremgang også udvidet forretningen med filial på Fyn og Sjælland og det imponerende hoveddomicil i Brabrand. Virksomheden har været sponsor på holdet siden 2015 og således været en del af holdet siden den spæde begyndelse. 

 

"Siden vores første sponsorat har holdet løftet sig både organisatorisk og sportsligt og vi glæder os meget til at være en endnu større del af denne udvikling i 2019," siger Thorbjørn Sørensen, der udover at være direktør i JS.dk også er en del af ledelsen på Team AURA Energi - JS.dk. 

 

Hos AURA Energi er der også glæde for at fortsætte som hovedsponsor - men også for at byde velkommen til en ny co-sponsor, der kan være med til at løfte holdet yderligere. 


"AURA Energi er glade for at fortsætte samarbejdet og håber holdet og vores samarbejde yderligere kan forbedres i 2019. Holdet har udviklet sig positivt i de 2 år, vi har været med. Vi kunne fra starten identificere os med de værdier holdet stod for. Og det er tilfredsstillende at ryttere og ledelse har fastholdt dette sæt af sunde værdier," siger adm. direktør i AURA Energi, Carsten Höegh Christiansen.

Han ser meget lyst på den kommende sæson, der allerede tyv-starter i Tyrkiet senere på denne måned.

"Vi håber og tror på at holdet yderligere får resultatfremgang i den kommende sæson. Ryttermaterialet med rutinerede kræfter og nye talenter ser lovende ud. Jeg glæder mig," lyder det. 


 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png