Hårde nationalklassikere venter i weekenden

March 22, 2019

Lørdag er Team AURA Energi - JS:dk til start i den hollandske brostensklassiker Dorpenomloop Drenthe og søndag i det belgiske cup-løb Zuidkempense Pijl . Her venter der rytterne hård modstand - alligevel forventer man at være med til at præge cykelløbene. 
 

 

Pavéer, kanalveje og masser af tekniske passager.


Det er menuen for rytterne på AURA Energi - JS.dk der endnu engang er draget sydpå til den hårde belgiske og hollandske cykelskole. 


Lørdag venter der rytterne en hollandsk national-klassiker i form af Dorpenomloop Drenthe og søndag venter Zuidkempense Pijl i det nordlige Belgien. Og selvom startlisterne tæller stærke mandskaber som Metec, MonkeyTown, Cibel-Cibon, Lotto-Soudal og Tarteletto-Isorex, så forventer sportsdirektør Mathias Frostholm, at der bliver orange trøjer i front begge dage. 

 

"Vi skal ud og være aktive i fronten af cykelløbet. Vi har holdet til at være med til at sætte præg på løbene og det forventer jeg, at vi gør," siger Mathias Frostholm. 

 

"Dermed ikke sagt at det bliver nemt. At køre cykelløb hernede er fuld gas fra start og det kræver både gode ben og en god portion held at være med helt i front. Men gutterne er skarpe og klar til at give den maks gas," uddyber han. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png