BROSTEN SKABTE (IGEN) KAOS I BELGIEN

March 25, 2019

 

To gennemkørsler af den frygtede Ten Aard-pavé skabte store splittelser i den belgiske nationalklassiker Zuidkempense Pijl. Rasmus Hestbek Lund vandt hovedfeltets spurt på en dag, hvor marginalerne ellers ikke var på AURA Energi - JS.dks side. 

 

Den frygtede Ten Aard-pavé dannede søndag rammen om de afgørende momenter i den belgiske nationalklassiker Zuidkempense Pijl - Grote Prijs Wilfred Peeters. 

 

Ganske som forventet var de toppede sten med til at skabe et regulært kaos med både styrt, punkteringer og andre defekter - et kaos som bestemt også ramte AURA Energi - JS.dk, der undgik at styrte, men tilgengæld fik sin del af de materielle defekter. 

Tidligt i løbet blev både Jesper Vinkel og Sebastian Changizi sat ud med defekter og efter anden passage af de brostenene var AURA Energi - JS.dk kun repræsenteret med tre mand - Gye, Muff og Lund - i hovedfeltet, der jagtede en frontgruppe, der slap afsted på selvsamme brosten. 

 

"Der blev aldrig stablet en organiseret jagt på benene i hovedfeltet, selvom vi forsøgte at tage initiativ til én. I stedet blev der angrebet i højre og venstre hele dagen og vores tre ryttere dækker så meget ind, som de kan. Men det er en svær opgave, når andre hold sidder med seks eller syv ryttere og angriber på skift," lyder det fra AURA Energi - JS.dk's belgiske delegation, der kom retur til Danmark natten mellem søndag og mandag. 

 

"Når det er sagt, så er der både ting, vi skal arbejde med, men også positive ting. Vi får kørt et meget flot lead-out for Rasmus Hestbek Lund, der med sikker stil vinder feltets spurt. Men det havde helt klart været federe, hvis vi havde haft lidt mere man-power at gøre godt med. Så kunne det meget vel have været, at Lund skulle have spurtet om en plads på podiets øverste trin.," uddybes der. 

Rytterne fortsætter løbsprogrammet på lørdag med det tyske løb Rund um Aschleffel og søndag med den danske sæsonåbner i Rødekro. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon

© 2017-2019 by Frederik Muff
All rights belong to AURA Energi-JS.dk

TES4.png